Пряжа  »  Natural Fantasy  »  Lisa 2/10500  »  роза 804

Артикул
110139
Тип
Зимняя
Вид
Бобинная
Состав
70% шерсть 30% мохер
Вес
100 г
Длина
505 м
Спицы
2 – 3
Страна
Италия 🇮🇹
Название
Натурал Фэнтази
Цена
91.00 грн 96.00 грн
(за 100 грамм)
Скидка 5%

*Акция действует до 9 апреля


(нет на складе)


(нет на складе)


(нет на складе)

Отзывы

Двонитка доволі щільної скрутки. За бажання можна в'язати і в дві, і в три нитки. Доволі слухняна, візерунки тримає. Відчутно сідає при пранні, для кожного візерунку треба робити окремий пробничок і розрахунки, розпушуюється. Або перемотувати в пасма прати і виморожувати до роботи. Міцна - в руках не рветься (для мене це великий плюс). Дуже натуральна:) тому відчутно пахне кізкою і кусається. Я брала #бежевый 273 - це природній натуральний колір. Можна фарбувати в домашніх умовах, в тому числі й природними барвниками. Для грубих светрів і камізельок, вернього одягу, а також традиційних лікувальних шкарпеток - саме воно. Працівникам магазину, як завжди, спасибі.
2018-11-23   Зоя (4779)
Можно фото розы?
2019-01-02   марина (5956)
добрий день,брала беж с нотами карамел на фото він більш яскравий не можу погодитись з Зоєю (4779) у тому що відчутно сідає звязала плаття у одну нитку можу від себе додати нитка просто супер по складу -ціна дуже схожа на шотландську шерсть/лембсвул/але та порівнюється мною з вироба і у її складі20відсотків синтетики це вся натуральна ,нитка для тих хто не має алергії на невеличку колючість хоча у моєму варіанті плаття вона не відчутня зовсім ,тонюсіньке і тепле правда вважаю що одного прання для неї ще не достатньо/мабудь не повністю розкриті всі якості/-побачимо на далі,практично зовсім не сіло/прала у жидкому госп,милі виробництва-дніпро-у теплесенькій воді/попередньо замочування на2год/,полоскання у такій же температурі і зовсім не сіло даже не очікувала бо в'язано трішки більше/нитка тримає форму по провязаних петлях тобто на виворотних петлях буде видно недоліки лицьова сторона скрадає меланж
2019-10-23   виктория (5130)

Вы сможете написать отзыв после авторизации.

В магазине «Anje» вы можете купить Пряжа «Natural Fantasy - Lisa 2/10500». Города, в которые мы предлагаем доставку – Киев, Харьков, Днепропетровск, Одесса, Запорожье, Львов, Кривой Рог и другие. Доставка через «Новую почту» или «Укрпочту».