Производители

Пряжа  »  FASHION MILL  »  Пряжа из волокон конопли 550 м Акция

Артикул
37507
Тип
Летняя
Вид
Бобинная
Состав
100% конопля
Вес
100 г
Длина
550 м
Спицы
2 – 3
Страна
Италия 🇮🇹
Название
Цена
37.00 грн 42.00 грн
(за 100 грамм)
Скидка 10%

*Акция действует до 29 апреля
Пряжа жесткая подходит для вязания сумок или шляпок.


(нет на складе)


(нет на складе)


(нет на складе)


(нет на складе)

Отзывы

Пряжа довольно жесткая и колючая, но после стирки будет мягче, форму образец держит, а полотно изделия стало растягиваться т.к. вязала крючком в одну нить. Полотно пришлось распустить и связать клатч в две нити крючком, ну конечно добавить цветочный декор крючком из других нитей. Получилось замечательно!
2016-07-02   Алёна (2776)
Нитка жорстка, але значно делікатніша, ніж конопляний джгут. Я не змогла в'язати сирою ниткою - попрала. При пранні линяє нещадно - особливо синя. Але я знала на що йшла - старовинне конопляне полотно (перш ніж його можна було кроїти й шити) довелося прати 20 (!!!) разів у машинці, зате потім жакету з нього зносу не було. Кольори яскраві й виразні. Шкода, що поєднати різні барви не вийде - боюся, що линятиме вона й далі.
2017-02-12   Зоя (4779)
Отже, я приручила цю нитку і в результаті вона мені сподобалася. Я її прала, одягнувши моточки на шнурок, а потім всю цю в'язку клала в сітку для прання - і в пральну машинку, режим "ручне прання". Кожну по кольору нитку прала окремо і двічі - перший раз із додаваням гелю для прання і кондиціонеру, другий раз - виполіскування. Синю попередньо замочувала в мисці, а полоскала двічі. Сушила на батареї, коли ті ще були теплі. Востаннє досушувала вже на сонечку, підвісивши в'язку з клубками на шнурку. Потім висохлу нитку перемотувала. Попрана конопляна нитка повністю змінилася - стала м'яка й слухняна. Її можна в'язати і в 2, і в 3 нитки. Проте все ж ця пряжа не настільки м'яка, щоб я в'язала з неї літню майку на голе тіло. Полотно виходить ефектне і ні на що інше не схоже, але все одно трошечки жорсткувате. Також вона гарно поєднується з дерев'яними намистинами, ґудзиками - для браслетів, декорування полотняних сумок просто знахідка. Найбільше мені сподобалося поєднувати цю нитку з тьмяною неполірованою мериносовою вовною і робити власний мікс. Виходить міцне, ефектне і тепле полотно. Гірчичний з гірчичним, жовтим, теракотовим, червоним. Мій улюблений мікс із Ciccoleto»Eco WOOL 450 м. Синій і фіолетовий, як на мене, добре поєднувалися з темно-сірим, графітовим, асфальтовим. За якістю пряжа в різних кольорах різної якості. Найбільше мені сподобалася #горчичный - вона не линяла, не лізе, як то трапляється з коноплями, більш-менш рівномірна по товщині. Далі #фуксия. Натомість #синий океан попри красивий колір - нещадно линяла, її довелося прати тричі. А #фиалка найменш рівномірна, перепади по товщині найбільш помітні, крім того, вона єдина лізла ("смітила"), плуталася при перемотці. Попри все це ниткою я дуже задоволена, дозамовляла її тричі.
2017-05-25   Зоя (4779)

Вы сможете написать отзыв после авторизации.

В магазине «Anje» вы можете купить Пряжа «FASHION MILL - Пряжа из волокон конопли 550 м Акция ». Города, в которые мы предлагаем доставку – Киев, Харьков, Днепропетровск, Одесса, Запорожье, Львов, Кривой Рог и другие. Доставка через «Новую почту» или «Укрпочту».