Produttori

Filato  »  CASA DEL FILATO PRATO - ITALIA  »  Cotone e lino Venera 260 m

Codice venditore
87881
Un tipo
Estate
Visualizzazione
Bobina
Composto
70% cotone 20% lino 10% viscosa
Peso
100 grammi
Lunghezza
260 m
Raggi
3 - 4
Un paese
Italia 🇮🇹
Nome
Prezzo
48.00 grivnia 54.00 grivnia
(per 100 grammo)
Sconto del 10%.

*La promozione è valida fino al 29 aprile


(non in magazzino)


(non in magazzino)

Recensioni

Пряжа мені сподобалася, саме така, як я розраховувала. Це 4 двонитки, перекручені між собою з помірною щільністю, в руках не розповзається, але за потреби можна розібрати на тонші нитки. На китиці її пускати добре - легко розчісується на 8 ниток. Пряжа доволі фактурна, хоча не настільки, як GRUPPO FILPUCCI INDUSTRIE FILATI»Фактурный хлопок Fuoco. Лягає на гачок 4,5 ідеально. Хоча можна в'язати і 4, і 5. Полотно виходить рихле і не тримає об'ємні візерунки, натомість ажурні виходять дуже добре, що геометричні, що мушлі, попкорн, квіти. Пробничок туніським гачком мені не сподобався. Сподобалося, що виходить на лумі - і виворітніми петлями, е-петлями, шахівницею, горизонтальними смугами, ажурним візерунком, хоча виходить дуже еластично, бо нитка достатньо фактурна, щоб розкритися в простому візерунку, але не перебирає увагу на себе і лягає в складніші візерунки. До голого тіла приємна, не шорстка - майку чи сарафан в'язати можна. Кольори наживо темніші ніж на фото. #натуральный 002 - колір небіленого полотна, сіро-бежевий, я зумисне приклала до лляних штанів, то один в один. #неоновый лайм - яскравий, живий і красивий колір, нічого неонового в ньому нема, навіть якоїсь надмірної яскравості. Я б сказала, що це класичне "зелене яблуко" чи салатовий, а не лаймовий. Спасибі працівникам магазину за уважність і потрібні відмоти.
2018-04-07   Зоя (4779)
Здравствуйте. Можно ли надеяться, что неоновый лайм появится в наличии? Есть ли желающие мастерицы продать мне дорого свои остатки? ;)
2019-03-08   Ulya (6935)
Невероятно понравился комментарий Зои, он такой грамотный и явно опытной вязальщицы (коей я не являюсь). Связала себе на лето майку из этой пряжи. К телу очень-очень приятная. Рисунок самый простой: лицевая гладь и по низу небольшой ажур. Смотрится красиво. Как будет носиться, напишу через время. Девочки, очень не хватает ваших комментариев! Пряжа на сайте великолепная, хочется все перепробовать даже новичку. Пиши, не стесняйтесь! И правда, иногда из комментариев столько полезного можно почерпнуть для себя
2019-05-29   Юлия (6952)

È possibile scrivere una recensione dopo l'autorizzazione.

Nel negozio Anje puoi acquistare Filato «CASA DEL FILATO PRATO - ITALIA - Cotone e lino Venera 260 m». Le città in cui offriamo la consegna sono Kyiv, Kharkov, Dnepropetrovsk, Odessa, Zaporozhye, Lviv, Krivoy Rog e altre. Consegna tramite "Nova Poshta" o "Ukrposhta".