Produttori

Filato  »  COFIL  »  Tweed Pallinato 250 mt

Codice venditore
79601
Un tipo
Inverno
Visualizzazione
Bobina
Composto
80% lana 15% poliammide 5% seta
Peso
100 grammi
Lunghezza
250 m
Raggi
3 - 4
Un paese
Italia 🇮🇹
Nome
Prezzo
83.00 grivnia 88.00 grivnia
(per 100 grammo)
Sconto del 5%.

*La promozione è valida fino al 29 aprile


(non in magazzino)


(non in magazzino)


(non in magazzino)


(non in magazzino)


(non in magazzino)

Recensioni

Дуже класний м'який твід. Зовсім не схожий на BIELLA YARN»Толстый твид 160м - його я брала на пальто. А цей не кусається, приємний до голого тіла. Нитка м'яка, слухняна в роботі. Полотно виходить теж дуже м'яке. Це двонитка, не тугої скрутки, за потреби можна розкрутити на дві нитки, або або змотати собі її ще в дві чи три нитки. Міцна - руками порвати дуже важко, я порізалася. Лягає на 3,5/4/4,5/5 гачок - залежно від того, туге чи рихле полотно потрібно. Тримає ажурні й об'ємні візерунки. Але добре показує себе простими стовпчиками чи лицьовими петлями, твідовий візерунок самодостатньо прекрасний. Для ткання не раджу - однозначно краще для в'язання. Нитка оброблена, тому легко в'яжеться, легко розпускається, після прання розпушується і ховає дрібні недоліки роботи, виріб збільшується в об'ємі, з'являється оксамитовий пушок. Синій линяє нещадно, два прання, щоб фарба перестала сочитися, йому в компаньони для смужок можна взяти лише темносірий. Темно-сірий - дуже шляхетний колір, і зовсім не линяє. Це приємно, бо можна за бажання робити світлі смуги. Світлі теж не линяють. #сіро-бежевий - теплий колір, при певному освітленні дає рожевуватий відтінок. #солома і #натуральний - дуже схожі між собою, мають однакові твідові вкраплення, відрізняються на один тон, гарно поєднуються мід собою. По усадку - пробник робила гачком, тим візерунком, що планую плести светр. У ширину полотно не сіло зовсім, у довжину сіло на 18%. Тому дуже раджу робити перед початком роботи пробник.
2017-12-03   Зоя (4779)
Замовила сіро-бежевий і темно-сірий.Повністю погоджуюсь з попереднім відгуком.М*який,не линяє І майже не дає усадки після прання.З темно-сірого вже почала спідницю (Сіра ніч) з твідовоі серіі.
2017-12-06   Леся Благополучна (4188)
Замовляла #супер синий - чудова пряжа, відповідає поперднім відгукам (м*яка, після прання розкривається, петлі вирівнюються; линяє). У зразок просто закохалася. Вирішила ще купити бежеву. Замовила #твидовая солома - і враження, ніби це зовсім інша нитка. Вона колюча, після прання не пом*яшала і петлі не вирівнялися. Брала на светр, але носити до тіла буде дуже некомфортно.
2018-01-04   Наталія (5047)
Твід як і льон розкривається після правильного ВТО.Чим більше перете тим м*якший він стає.Спочатку замочуєте у теплій воді із засобом для миття посуду на 40 хв.Міняємо воду і гарно тремо руками з господарським милом.І тільки потім у пральку із зособом для вовни.До кожного твіду треба свій підхід і він Вас не розчарує.Ношу сукню з цього твіду всю зиму.Прала разів 4.Дуже м*яка і тепла.
2018-02-02   Леся Благополучна (4188)
Здравствуйте.Благодарим за отзыв. С ув Анна
2018-02-02   Магазин (1)

È possibile scrivere una recensione dopo l'autorizzazione.

Nel negozio Anje puoi acquistare Filato «COFIL - Tweed Pallinato 250 mt». Le città in cui offriamo la consegna sono Kyiv, Kharkov, Dnepropetrovsk, Odessa, Zaporozhye, Lviv, Krivoy Rog e altre. Consegna tramite "Nova Poshta" o "Ukrposhta".