Производители

Пряжа  »  COFIL  »  Твид Pallinato 250 м

Артикул
79601
Тип
Зимняя
Вид
Бобинная
Состав
80% шерсть 15% полиамид 5% шелк
Вес
100 г
Длина
250 м
Спицы
3 – 4
Страна
Италия 🇮🇹
Название
Цена
83.00 грн 88.00 грн
(за 100 грамм)
Скидка 5%

*Акция действует до 9 апреля


(нет на складе)


(нет на складе)


(нет на складе)


(нет на складе)

Отзывы

Дуже класний м'який твід. Зовсім не схожий на BIELLA YARN»Толстый твид 160м - його я брала на пальто. А цей не кусається, приємний до голого тіла. Нитка м'яка, слухняна в роботі. Полотно виходить теж дуже м'яке. Це двонитка, не тугої скрутки, за потреби можна розкрутити на дві нитки, або або змотати собі її ще в дві чи три нитки. Міцна - руками порвати дуже важко, я порізалася. Лягає на 3,5/4/4,5/5 гачок - залежно від того, туге чи рихле полотно потрібно. Тримає ажурні й об'ємні візерунки. Але добре показує себе простими стовпчиками чи лицьовими петлями, твідовий візерунок самодостатньо прекрасний. Для ткання не раджу - однозначно краще для в'язання. Нитка оброблена, тому легко в'яжеться, легко розпускається, після прання розпушується і ховає дрібні недоліки роботи, виріб збільшується в об'ємі, з'являється оксамитовий пушок. Синій линяє нещадно, два прання, щоб фарба перестала сочитися, йому в компаньони для смужок можна взяти лише темносірий. Темно-сірий - дуже шляхетний колір, і зовсім не линяє. Це приємно, бо можна за бажання робити світлі смуги. Світлі теж не линяють. #сіро-бежевий - теплий колір, при певному освітленні дає рожевуватий відтінок. #солома і #натуральний - дуже схожі між собою, мають однакові твідові вкраплення, відрізняються на один тон, гарно поєднуються мід собою. По усадку - пробник робила гачком, тим візерунком, що планую плести светр. У ширину полотно не сіло зовсім, у довжину сіло на 18%. Тому дуже раджу робити перед початком роботи пробник.
2017-12-03   Зоя (4779)
Замовила сіро-бежевий і темно-сірий.Повністю погоджуюсь з попереднім відгуком.М*який,не линяє І майже не дає усадки після прання.З темно-сірого вже почала спідницю (Сіра ніч) з твідовоі серіі.
2017-12-06   Леся Благополучна (4188)
Замовляла #супер синий - чудова пряжа, відповідає поперднім відгукам (м*яка, після прання розкривається, петлі вирівнюються; линяє). У зразок просто закохалася. Вирішила ще купити бежеву. Замовила #твидовая солома - і враження, ніби це зовсім інша нитка. Вона колюча, після прання не пом*яшала і петлі не вирівнялися. Брала на светр, але носити до тіла буде дуже некомфортно.
2018-01-04   Наталія (5047)
Твід як і льон розкривається після правильного ВТО.Чим більше перете тим м*якший він стає.Спочатку замочуєте у теплій воді із засобом для миття посуду на 40 хв.Міняємо воду і гарно тремо руками з господарським милом.І тільки потім у пральку із зособом для вовни.До кожного твіду треба свій підхід і він Вас не розчарує.Ношу сукню з цього твіду всю зиму.Прала разів 4.Дуже м*яка і тепла.
2018-02-02   Леся Благополучна (4188)
Здравствуйте.Благодарим за отзыв. С ув Анна
2018-02-02   Магазин (1)

Вы сможете написать отзыв после авторизации.

В магазине «Anje» вы можете купить Пряжа «COFIL - Твид Pallinato 250 м». Города, в которые мы предлагаем доставку – Киев, Харьков, Днепропетровск, Одесса, Запорожье, Львов, Кривой Рог и другие. Доставка через «Новую почту» или «Укрпочту».