Производители

Пряжа  »  Loro Piana  »  Фантастический твид CASH/YAK 400 м

Артикул
79541
Тип
Зимняя
Вид
Бобинная
Состав
50% кашемир 50% шерсть яка
Вес
100 г
Длина
400 м
Спицы
4 – 5
Страна
Италия 🇮🇹
Название
Лоро Пиано
Цена
366.00 грн 386.00 грн
(за 100 грамм)
Скидка 5%

*Акция действует до 29 апреля


(нет на складе)

Отзывы

Це був мій другий досвід роботи з яком і перший досвід з настільки дорогою ниткою. Нитка оброблена вощенням. Не перекручена. Однонитка не тугої скрутки. Твід. Пряжа слухняна, легко в'яжеться. Тримає ажурні й об'ємні візерунки. В одну нитку нитку - на гачок 2,5. У дві нитки - на 4,5. У три нитки - на 6. Після прання нитка розпушується, збільшуючись в об'ємі майже вдвічі. Стає світлішою - на розпушену нитку інакше лягає світло, ніж на оброблену. Твідові вкраплення дуже гармонійні. Крім того, стає не помітно - в скільки ниток з'язано візерунок. Пробничок дав мінімальну усадку - біля 3%. Пробничок легко розпустився - нитка не звалюється. В'язала дорослу шапку гачком у дві нитки - візерунком з потрійних стовпчиків. Пішло 60г. Прала двічі - в спеціальному засобі для кашеміру/мохеру/ангорки. Нитка трохи линяє після змиття вощення, але тільки один раз. Вже за другим разом фарба тримається чітко. Готова річ дуже м'яка, ніжна й делікатна - приємна до тіла й не викликає подразнення.
2017-12-08   Зоя (4779)
Для перевірки на предмет скосу необхідно виконувати зразок спицями. Майже всі твіди "косять", одні більше, інші менше. Гачок гасить косину повністю, але вся краса твіду, на мою думку, у лицьовому полотні!!!
2017-12-16   Наталия (5414)

Вы сможете написать отзыв после авторизации.

В магазине «Anje» вы можете купить Пряжа «Loro Piana - Фантастический твид CASH/YAK 400 м». Города, в которые мы предлагаем доставку – Киев, Харьков, Днепропетровск, Одесса, Запорожье, Львов, Кривой Рог и другие. Доставка через «Новую почту» или «Укрпочту».